Disclaimer

Algemeen

Alle content op Reisyogi wordt altijd met veel zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Dit kan het gevolg zijn van misinterpretaties of omdat de content gevoelig is voor verandering. Daarnaast wordt een deel van de inhoud op Reisyogi ontleent aan bronnen die als betrouwbaar worden beschouwd, maar voor de volledigheid en juistheid daarvan kan niet worden ingestaan. Artikelen op Reisyogi kunnen ten alle tijden worden aangevuld en aangepast. Reisyogi is niet verantwoordelijk voor de inhoud en privacyrichtlijnen van de websites waarnaar verwezen wordt.

Copyright

Alle artikelen, foto’s en video’s op Reisyogi zijn auteursrechtelijk beschermd. Het verspreiden, kopiëren en elk ander gebruik ervan is niet toegestaan zonder schriftelijke goedkeuring van Reisyogi.

Artikelen over producten van derden

Op Reisyogi verschijnen zo nu en dan artikelen waarin producten van derden worden beoordeeld of aanbevolen. Deze producten zijn vaak door Reisyogi zelf aangeschaft en uitgeprobeerd, maar het komt ook wel eens voor dat bedrijven producten kosteloos toezenden om uit te proberen. Welke situatie dan ook van toepassing is, Reisyogi houdt van betrouwbaarheid en vindt het onwijs belangrijk om eerlijk te zijn naar lezers. Daarom schrijft Reisyogi het liefst alleen over producten waar ze achter staat. Mocht Reisyogi toch schrijven over iets wat minder bevalt, dan wordt dat benoemd.