Disclaimer en privacy

Disclaimer

Alle content op Reisyogi wordt altijd met veel zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Dit kan het gevolg zijn van misinterpretaties of omdat de content gevoelig is voor verandering.

Daarnaast wordt een deel van de inhoud op Reisyogi ontleent aan bronnen die als betrouwbaar worden beschouwd, maar voor de volledigheid en juistheid daarvan kan niet worden ingestaan. Artikelen op Reisyogi kunnen ten alle tijden worden aangevuld en aangepast. Reisyogi is niet verantwoordelijk voor de inhoud en privacyrichtlijnen van de websites waarnaar verwezen wordt.

Reisyogi is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Reisyogi.nl.

Copyright

Alle artikelen, foto’s en video’s op Reisyogi zijn auteursrechtelijk beschermd. Het verspreiden, kopiëren en elk ander gebruik ervan is niet toegestaan zonder schriftelijke goedkeuring van Reisyogi.

Artikelen over producten van derden

Op Reisyogi verschijnen zo nu en dan artikelen waarin producten van derden worden beoordeeld of aanbevolen. Deze producten zijn vaak door Reisyogi zelf aangeschaft en uitgeprobeerd, maar het komt ook wel eens voor dat bedrijven producten kosteloos toezenden om uit te proberen. Welke situatie dan ook van toepassing is, Reisyogi houdt van betrouwbaarheid en vindt het onwijs belangrijk om eerlijk te zijn naar lezers. Daarom schrijft Reisyogi het liefst alleen over producten waar ze achter staat. Mocht Reisyogi toch schrijven over iets wat minder bevalt, dan wordt dat benoemd.

Privacy

Omdat persoonlijke informatie belangrijk is, gaat Reisyogi hier vertrouwelijk mee om. Daarom wordt deze informatie beschermd en niet aan derden vrijgegeven. Welke persoonlijke informatie Reisyogi ontvangt en verwerkt, wordt hieronder toegelicht.

Reacties op artikelen

Op Resiyogi.nl is het mogelijk een reactie te plaatsen bij een artikel. Wanneer je dit doet, dien je bepaalde gegevens op te geven. Denk aan je naam, e-mailadres, eventueel een website en vaak wordt een IP-adres ook meegeleverd. Reisyogi gaat vertrouwelijk met deze informatie om en zal deze informatie nooit zomaar beschikbaar stellen aan derden.

Reisyogi heeft een verwerkingsovereenkomst met bedrijven die in opdracht van Reisyogi persoonsgegevens verwerken om ervoor te zorgen dat er uitermate veilig en betrouwbaar om wordt gegaan met jouw gegevens. Dit betreft hostingpartij Antagonist en Google Analytics.

Wil je dat er een reactie verwijderd wordt? Reisyogi blijft verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens. Stuur in zo’n geval even een mailtje naar info@reisyogi.nl.

Links naar andere websites

Reisyogi linkt zo nu en dan naar andere websites die een aanvulling vormen op de informatie en inspiratie die je op Reisyogi.nl vindt. Reisyogi probeert hierbij altijd naar kwalitatieve websites en zorgvuldige artikelen te verwijzen. Reisyogi is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud en privacyrichtlijnen van de websites waarnaar verwezen wordt.

Privacy beleid en disclaimeraanpassingen

Reisyogi kan deze disclaimer en privacyrichtlijnen van tijd tot tijd wijzigen zonder dit vooraf te melden.