Video Mount Bromo Java, Indonesië

Reistips Indonesië: zonsopkomst bij Mount Bromo op Java

Hi reisgekken! Ja hoor het is zover, mijn allereerste vlog is een feit. Voor Indonesie.nl ging ik op pad om de hoogtepunten van Java te ontdekken. Yogyakarta, Prambanan, Borobudur, ik kwam er allemaal langs. Maar een van de plekken die het meest indruk op me maakte was toch wel Mount Bromo.

Eigenlijk was het vooral de zonsopkomst die me betoverde. Ik heb veel opkomende en ondergaande zonnen gezien in mijn leven, maar de ochtend bij de Bromo-vulkaan spande toch wel de kroon. In één woord magisch!

Om één uur ’s nachts moest ik mijn bed al uit, geen pretje voor een avondmens als ik kan ik je vertellen. Maar de ervaring was het ochtendhumeur meer dan waard.

Mijn eerste video: Mount Bromo

En toen kwam spontaan het idee in me op om dit waanzinnige avontuur op film te zetten. Zoals jullie misschien al wel hebben gelezen in mijn terugblik op 2016 ging dit niet zonder slag of stoot. Maar het resultaat mag er best zijn.

Benieuwd waarom de zonsopkomst bij Mount Bromo zeker in mijn top tien lijstje van mooiste reismomenten is beland? Bekijk hieronder mijn video over Mount Bromo tijdens mijn rondreis door Indonesië. Laat je me even weten of jij hem toevoegt aan je bucketlist?